Mam nowy szablon bo tamten mi sie znudzil i pisze nową notke no bo jak jest nowy szablon no to napisze nową notke. Niekturzy chyba czekali na nowe notki no to postanowilam pisac.Siedze przy kompie i mysle co pisac no ale nie moge nic wymyslic.Mysle ze bedzie sie wam podobal nowy szablon. |
|
Tak napisali inni: |
20.08.2005 :: 10:25 :: acb84.neoplus.adsl.tpnet.pl Hehe. ciekawa nocia...Tylko tych mnoci mogłobybyc toche wiecej:-) Będzie wiecej komciów Szablonik super wszusyko ekstra. |
27.07.2005 :: 11:48 :: abw28.neoplus.adsl.tpnet.pl Agnieszka Czesc...Twoj szablonik moglbybyc troche jaśniejszy ale ten z dalmatynczykiem tez jest fajny :P Wpadaj czesciej na mojego blogaska: mi-mi.eblog.pl ok. No to lece!! Papa!:flower: |
25.07.2005 :: 13:12 :: dfg184.neoplus.adsl.tpnet.pl Witka! Jesteś dobry w angielskim? Koniecznie sprawdź sie na www.ewciaaa.talk.pl ! SĄ NAGRODY! POZDRAWIAM! (prosze chociaż looknij ) |
25.07.2005 :: 12:03 :: proxy4.star.net.pl Kicia kkicia.blog.plNo super ,ciekawa ta notka =) I jaka długaa :] Pozdro =* |
24.07.2005 :: 21:41 :: akf118.internetdsl.tpnet.pl Beata siemka...;]co u ciebie ciekawego ?? a kiedy bedziesz na gg?? i jak sieczuja twoje zwierzaczki?? sorki musze konczyc papa buziaczki :*:* :) pozrow wszystkich pa |
24.07.2005 :: 21:37 :: akf118.internetdsl.tpnet.pl siemka co tam u ciebie słychać?? a czemu ty nic do mnie nie pisesz na gg?? sorki ale ja musze konczyc papa buziaczki :*:* :) |
Talk.pl :: Wróć |